Monday, January 22, 2007

Robert Valley's new book

This great artist has just put a new book out there with a lot of his personal work.
Check it out because it's really great. His style is unique, dynamic and clean for the eye to follow. Perfect for storytelling of which he definitely has a fantastic sense.
http://robertvalley.blogspot.com/

3 comments:

SILVER KNIGHT said...

thanks for sharing, truly inspiring!

Antonio Santamaria said...

Aquest artista és la canya... La estilització que li aplica als personatges i la força, sobretot dels enquadres. És molt i molt bo. Té, a la seva web, un curt que és la monda... i si no m'equivoco tot l'animatic/story d'una peli que es diu "Dark Fury" de Peter Chung és seu. Al DVD es pot veure sencer. Doncs, també es una canya. Gràcies per la info, no sabia que tenia un blog. Pasaré a saludar, sempre és un plaer poder dirigir-se als grans directament.
Com va pasar al seu dia amb tu... que parlant d'enquadres, quina canya les dues últimes pàgines del comic que has publicat. Són molt guapes, Com t'ho fas per produir tant i de tanta qualitat??? Que no dorms?? je je...
Una abraçada!

Anonymous said...

I really like your work. It is more like moving paintings, kind of as id a cartoon were completed redered with oil paints. Great stuff. I checked out your friends blog as well, you guys are nice!